[2s.mk-friends] Global Day of Coderetreat 2 - Хаклаб КИКА (08.12.2012)

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Fri Nov 30 00:24:29 UTC 2012


On 11/30/2012 01:05 AM, Vladan Popovic wrote:
> Јас се пријавив овде заборавив на сајтот :/
> Ќе дојдам во секој случај, ако нема место за програмирање бар да
> помогнам околу нешто и да се видиме.
>
> поздрав,
>

Супер, може да помогнеш со facilitating & hosting. :)

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.comMore information about the Ossm-members mailing list