[2s.mk-friends] Global Day of Coderetreat 2 - Хаклаб КИКА (08.12.2012)

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Nov 30 00:05:29 UTC 2012


On 11/30/2012 12:32 AM, Dalibor Nasevic wrote:
> Здраво до сите,
>
> Со задоволство би сакал да споделам неколку кратки новости за Coderetreat:
>
> 1. Стигнавме до 14 пријавени, што е максимален капацитет на просторијата
> во Хаклаб и со ова настанот е "распродаден". Би замолил доколку некој
> нема да може да дојде да ме информира на време за да ги вклучиме тие што
> ќе се пријават од овој момент па натаму бидејќи истите ќе бидат ставени
> на листа на чекање. :(

Јас се пријавив овде заборавив на сајтот :/
Ќе дојдам во секој случај, ако нема место за програмирање бар да 
помогнам околу нешто и да се видиме.

поздрав,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list