[2s.mk-friends] Предлог за Сподели знаење во сабота

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Oct 4 10:38:45 UTC 2012


Здраво,

Ми рикнаа неколку кондензатори од матичната на машината дома, па ќе
треба да ги сменам.
Ако нема нешто друго планирано за Сподели знаење и ако има
заитересирани, можам да ја донесам машината во хаклаб и да разгледаме
што се случува, како да се одреди кои кондензатори се расипани и како
да се сменат.


Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list