[2s.mk-friends] Читање на водомери во хаклаб

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Oct 5 19:06:07 UTC 2012


Здраво,

Денес негде 4-4:30 попладне поминав во хаклаб, ама беше затворено.
Начекав пусулче од Водовод и канализација дека поминале денес во 9
часот, сакале да ги прочитаат водомерите, но било заклучено. Имаат
оставено и број на кој може да им се јавиме кога да дојдат да ги
прочитаат водомерите. Ќе го донесам ливчето утре во хаклаб.

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list