[2s.mk-friends] Читање на водомери во хаклаб

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Oct 6 16:34:18 UTC 2012


> Денес негде 4-4:30 попладне поминав во хаклаб, ама беше затворено.
> Начекав пусулче од Водовод и канализација дека поминале денес во 9
> часот, сакале да ги прочитаат водомерите, но било заклучено. Имаат
> оставено и број на кој може да им се јавиме кога да дојдат да ги
> прочитаат водомерите. Ќе го донесам ливчето утре во хаклаб.

а дознавме каде е водомерот?


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list