[2s.mk-friends] Читање на водомери во хаклаб

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Oct 6 16:43:34 UTC 2012


2012/10/6 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>> Денес негде 4-4:30 попладне поминав во хаклаб, ама беше затворено.
>> Начекав пусулче од Водовод и канализација дека поминале денес во 9
>> часот, сакале да ги прочитаат водомерите, но било заклучено. Имаат
>> оставено и број на кој може да им се јавиме кога да дојдат да ги
>> прочитаат водомерите. Ќе го донесам ливчето утре во хаклаб.
>
>
> а дознавме каде е водомерот?

не


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list