[2s.mk-friends] maici 2012

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Oct 12 13:34:19 UTC 2012


Ќе праиме маици 2012.

Дизајнот е: https://dl.dropbox.com/u/9278499/maici_2012/maichka4.pdf

Оригинална идеја за дизајнот е на Уфо, а финален дизајн на Ана.

Пријавување за маиците:
- утре, сабота 13.10.2012 во Хаклаб од 15 до 17 часот на Сподели знаење.
- понеделник, 15.10.2012 во Хаклаб од 19 до 21 часот на Прва помош.

Пријавување значи:
- Да дадеш 450 денари за секоја маица што ја сакаш.
- Да кажеш дали сакаш тегет или бела маица, да кажеш дали сакаш машка
или женска и да кажеш која големина.

Друг начин на пријавување не постои.

Маиците ќе се прават во http://popecompany.com.mk/
- Машките ќе бидат SUPERPREMIUM 200gr.
- Женските LADY FIT VALUEWEIGHT 165gr (нема други женски).

Вишакот пари од набавната цена ќе оди нормално во Хаклаб.

Ако некој сака да праи сам, оригиналите се:
- https://dl.dropbox.com/u/9278499/maici_2012/maichka4.ai
- https://dl.dropbox.com/u/9278499/maici_2012/maichka4.svg

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list