[2s.mk-friends] maici 2012

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Oct 12 16:28:13 UTC 2012


On 10/12/12 13:34, Georgi Stanojevski wrote:
> Ќе праиме маици 2012.
>
> Дизајнот е: https://dl.dropbox.com/u/9278499/maici_2012/maichka4.pdf
>
> Оригинална идеја за дизајнот е на Уфо, а финален дизајн на Ана.
>
> Пријавување за маиците:
> - утре, сабота 13.10.2012 во Хаклаб од 15 до 17 часот на Сподели знаење.
> - понеделник, 15.10.2012 во Хаклаб од 19 до 21 часот на Прва помош.
>
> Пријавување значи:
> - Да дадеш 450 денари за секоја маица што ја сакаш.
> - Да кажеш дали сакаш тегет или бела маица, да кажеш дали сакаш машка
> или женска и да кажеш која големина.

може место петте чаши што ги платив пред неколку месеци да добијам 3 маици?
1 женска бела М
2 машки 1 тегет 1 бела, двете L

> Друг начин на пријавување не постои.

.!.


Ви благодарам однапред

-- 
vladan
More information about the Ossm-members mailing list