[2s.mk-friends] why u no clean?

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sun Oct 14 14:05:44 UTC 2012


Океј, тогаш не знам кој ти ги кажал информациите, али и ја бев таму; немаше
журка и Њук не направи ништо, тоа ми е муабетот. Јасно ми е дека е твој
став, али го напаѓам затоа што мислам дека не е издржан, а сепак листава ја
читаат милион луѓе и ќе добијат безвезна (и пред сѐ неточна) слика за тоа
што се случувало.

А епилогот е, сепак, неколку чаши на маса, неколку во лавабо и две шишиња
до кантата.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121014/2014065f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list