[2s.mk-friends] GSOC what's goin on?

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Tue Oct 16 00:24:23 UTC 2012


Здраво,

Сакам да прашам - дали луѓето што учествуваа на gsoc 2012 планираат да
ги споделат своите знаења и искуства од програмата со нашата заедница?
Како што можам да се присетам, досега само Јованка и Ана имаат
организирано презентации / сподели знаење на кои ни прераскажале што
работеле и што научиле.

Не мора да биде презентација, не мора да биде ништо fancy, едноставно
да споделите со нас на што сте работеле, можеби некој од нас има
слични интереси со тој проект, може нешто од вас ќе научиме, или па ќе
не заинтересира проектот и ќе се вклучиме во тоа?

Поздрав,
Баже


More information about the Ossm-members mailing list