[2s.mk-friends] GSOC what's goin on?

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Sat Oct 27 14:34:57 UTC 2012


Ми се чини дека никој не го виде овој мејл, па еве го препраќам повторно.

2012/10/16 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>:
> Здраво,
>
> Сакам да прашам - дали луѓето што учествуваа на gsoc 2012 планираат да
> ги споделат своите знаења и искуства од програмата со нашата заедница?
> Како што можам да се присетам, досега само Јованка и Ана имаат
> организирано презентации / сподели знаење на кои ни прераскажале што
> работеле и што научиле.
>
> Не мора да биде презентација, не мора да биде ништо fancy, едноставно
> да споделите со нас на што сте работеле, можеби некој од нас има
> слични интереси со тој проект, може нешто од вас ќе научиме, или па ќе
> не заинтересира проектот и ќе се вклучиме во тоа?
>
> Поздрав,
> Баже


More information about the Ossm-members mailing list