[2s.mk-friends] why u no clean?

Gorgi Kosev gorgi.kosev at gmail.com
Tue Oct 16 10:21:17 UTC 2012


2012/10/16 novica <novica at on.net.mk>

> Правењето мемиња од пратениците беше незрел и неефективен начин на
>> делување.
>>
>
> ова е off-topic. ако сакаш да го дискутираме отвори нов тред.


ок


> Исто така, кога се има очигледни *двојни* аршини и критериуми, битно е да
>> се посочат и да се каже зошто се двојни аршините. Зошто никој не ме брка
>> мене или Андреј или Дафти од хаклабот?
>>
>
> Ако е до, мене ќе те избркам и тебе и дафти и андреј и кој и да е друг што
> прави вознемирување. Впрочем, и вчера ќе ги избркав сите што улетаа да
> гледаат телевизија додека ана ива јас и дамјан работевме.


Ок, за тебе. Уфо?


иам само еден одговор:
>> War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.
>>
>
> а witty saying proves nothing. (мислам тоа е бернард шо) - но види вики
> страница куќен ред на хаклаб и тоа би било тоа.


Поентата ми беше "јас, како држава, ќе редефинирам кој збор што значи"
Редефинирање = бед, бидејќи после можеш суптилно да си ги користиш двете
значења во зависност на тоа кое ти одговара.Туку, дали некој влезе во кујната да им каже на луѓето нешто слично на:
"дечки, гласни сте и пречите за програмирање, why not continue во кафич or
join us" ?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121016/72ce9796/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list