[2s.mk-friends] why u no clean?

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Tue Oct 16 10:48:15 UTC 2012


И само уште нешто...

Како очекувате дежурниот да решава проблеми (јас минатиот четврток на
пример и Јован овој понеделник) кога на мејлинг листава спориме и за
тоа дали некој требало да измие чаши или не базирано на аргументот
дека „сите оставиле чаши“ и „тој што сеа оставил претходно измил“.

Поздрав

Миша


More information about the Ossm-members mailing list