[2s.mk-friends] why u no clean?

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Tue Oct 16 12:46:55 UTC 2012


>
>
> Ок, тогаш прашањето ми е - што се случило? Не отишле на друго место ниту
> се приклучиле на ативноста, туку изигнорирале? Дали и јас бев меѓу тие
> што го игнорирале или дојдов подоцна?
>
> Андреј? Марко?
>

Еднаш им посочив на сите во собата дека од другата соба се бунат за галама
и еднаш директно и кажав на девојка ми да ја стиши песната што ја имаше
пуштено (како што и направи). Само што во собата имаше многу луѓе, 7-8 кои
го набројав и едноставно имаше галама.

Не знам дали беше, мислам да, ама во no-distraction mode и не следеше баш
што се случува, програмираше.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121016/96bbc7d0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list