[2s.mk-friends] Две плочки RAM DDR 512MB за десктоп

Marko Doda marko at lugola.net
Tue Oct 23 13:20:55 UTC 2012


Јас имам леткум на воздух.

2012/10/23 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

>
>  Здраво,
>>
>> Имам вишок 2 плочки RAM DDR 512MB за десктоп, ако некој мисли дека
>> може да ги искористи негде нека пише.
>> Значи DDR од првите (DDR1 ли ќе бидат)... Целата ознака е VDATA
>> MDGVD6G3H3860B1E5E
>>
>> Еве линк какви се:
>> www.ebay.co.uk/itm/VDATA-**MDGVD6G3H3860B1E5E-512MB-**
>> PC3200-DDR-400MHZ-184-PIN-/**260865628760?pt=UK_Computing_**
>> ComputerComponents_MemoryRAM_**JN&hash=item3cbccd9a58<http://www.ebay.co.uk/itm/VDATA-MDGVD6G3H3860B1E5E-512MB-PC3200-DDR-400MHZ-184-PIN-/260865628760?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item3cbccd9a58>
>>
>
> можда може да се искористат за да се надгради рутер.
> еден чип би бил 64MB на тие, што значи за рутер што има 32mb рам тоа е
> добар upgrade.
>
> сеа уште ни фали леткум на воздух, а Алекс? :)
>
>
> --
> дамјан
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121023/cf1bd3d8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list