[2s.mk-friends] Софтвер за финансиско и матерјално работење

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 24 18:39:01 UTC 2012


По можност да е FOSS и да имате искуство со него? Ми треба за македонска фирма.

Би ви бил благодарен доколку ги споделите вашите искуства.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list