[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

novica novica at on.net.mk
Wed Oct 24 11:26:42 UTC 2012


>> Следниот пат предлагам да се ограничат состаноците на час и половина и остатокот
>> од дневниот ред да се префрли наредната недела во истиот термин, или наредниот
>> месец во зависност од итноста на точката.

Состаноците може да се ограничат на време (и тоа да биде успешно) ако 
претходно се дискутира на темите, па состанокот служи само за 
заклучување и евентуално гланцање. Во друг случај,  саат и пол може да 
потрошиме само во дебатирање на тоа која точка е итна.

--
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list