[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Wed Oct 24 11:28:21 UTC 2012


мој предлог е утврдување на дневен ред на мејлинг листа.
ако некој предложи нова точка на состанокот - да може да се додаде
само за наредниот состанок.

Баже


More information about the Ossm-members mailing list