[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 24 11:52:11 UTC 2012


2012/10/24 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> уфф, напорно беше. заклучоците утре.

Еве го записникот:

http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%A1%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8/23102012#.D0.9F.D1.80.D0.BE.D0.BC.D0.B5.D0.BD.D0.B8_.D0.B2.D0.BE_.D0.BA.D1.83.D1.9C.D0.B5.D0.BD_.D1.80.D0.B5.D0.B4:

Останува само да ги дополнам промените во куќниот ред на github.

Наредниот состанок ќе биде за еден месец од сега или доколку мислите
дека има потреба можеме да го закажеме и порано.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list