[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 24 12:07:00 UTC 2012


> http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%A1%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8/23102012#.D0.9F.D1.80.D0.BE.D0.BC.D0.B5.D0.BD.D0.B8_.D0.B2.D0.BE_.D0.BA.D1.83.D1.9C.D0.B5.D0.BD_.D1.80.D0.B5.D0.B4:
>
> Останува само да ги дополнам промените во куќниот ред на github.

еве го проектот
https://github.com/skopjehacklab/administration

еве ги промените
https://github.com/skopjehacklab/administration/pull/6


пс.
некои вакви by-laws сега ќе ги ставаме на github бидејќи е одличен начин 
на дистрибуирање и соработување на документите.

pull requests, коментирање по patch или линија од истиот и сл.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list