[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

novica novica at on.net.mk
Wed Oct 24 12:20:17 UTC 2012


> еве го проектот
> https://github.com/skopjehacklab/administration

во врска со „позиција на моќ“ и „code is law“ тие што не знаат git сега 
како ќе учествуваат во давање предлози? како што се погоди цитатот од 
утринава: “Under every communication architecture, there hides a power 
structure.“

--
ннвцMore information about the Ossm-members mailing list