[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 26 12:16:10 UTC 2012


2012/10/26 Azder <azhder at gmail.com>:
>> Сето ова си можел да го кажиш на состанокот најавен 1-2 недели
>> унапред, сега, да се изразам со скопски жаргон, сериш мед.

Дечки, кој сака нека дојде на нареден состанок нека си каже што има,
дискусија на листа е во ред, но кој сака да учествува во работата на
хаклабот треба да се појави, состаноците се уредно јавно унапред
најавени, неам друго што да додадам.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list