[2s.mk-friends] GSOC what's goin on?

Gorjan Petrovski mogi57 at gmail.com
Sun Oct 28 00:17:15 UTC 2012


Би сакал да презентирам, но најскоро што ќе можам е за 2 недели. Ќе ве
известам кога ќе бидам послободен (кога нема да работам за викенд).

2012/10/27 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>

> Ми се чини дека никој не го виде овој мејл, па еве го препраќам повторно.
>
> 2012/10/16 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>:
> > Здраво,
> >
> > Сакам да прашам - дали луѓето што учествуваа на gsoc 2012 планираат да
> > ги споделат своите знаења и искуства од програмата со нашата заедница?
> > Како што можам да се присетам, досега само Јованка и Ана имаат
> > организирано презентации / сподели знаење на кои ни прераскажале што
> > работеле и што научиле.
> >
> > Не мора да биде презентација, не мора да биде ништо fancy, едноставно
> > да споделите со нас на што сте работеле, можеби некој од нас има
> > слични интереси со тој проект, може нешто од вас ќе научиме, или па ќе
> > не заинтересира проектот и ќе се вклучиме во тоа?
> >
> > Поздрав,
> > Баже
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121028/0c2fae56/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list