[2s.mk-friends] Утре е 10 годишнина на Слободен софтвер Македонија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Oct 27 17:51:29 UTC 2012


2012/10/27 novica <novica at on.net.mk>:
>      28 октомври 2002 година
>
> Се одржа основачкото собрание на Слободен софтвер Македонија. Собранието се
> одржа во тогашниот „Пингвин Паб“ карши автобуската станица „Рекорд“ во

Епа ќе се глеаме негде?

Еве предлог од мене, утре 18.00ч во Лајка, кој може, онака на по една
пијачка и да се видиме.

http://osm.org/go/xe9P2ptri--
Еве и мапа, Лајка се наоѓа дијагонално од Наџак коа идете од градски
парк накај партизанска.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list