[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Oct 29 14:50:24 UTC 2012


2012/10/29 Zlatko Trajcheski <zlatra at gmail.com>:
> Ќе ѕирнам за други опции, но дајте прво бројката да ја имаме, да не лутаме.

Ок чекам до вечер, ако не се пријави никој друг планираме за тие што
сме досега пријавени.

Инаку дали има некој од овие што ќе одат што би сакала да презентира
нешто, било што, lightning talk? 5 мин, 10 мин? Убаво е да имаме барем
еден пријавен пошто секоја година не охрабруваат да се пријавиме,
размислете за нешто што можеби е специфично за кај нас, не мора да
биде стриктно поврзано со програмирање или ИТ, afaik lightning talks
се прават за било какво хакирање.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list