[2s.mk-friends] нова врата во хаклаб

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Mon Sep 3 13:36:29 UTC 2012


Ми се јави сопственикот и ме праша дали ќе има некој утре или задутре
во хаклаб во тек на работно време.

Убаво би било да има. Ако нема ќе ја смени тој вратата  и без наше
присуство бидејќи има клуч.

Меѓутоа, тоа што вечер треба да се направи е да се тргне осветлувањето
и жичките што се околу вратата.

поздрав

Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list