[2s.mk-friends] нова врата во хаклаб

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Sep 3 18:03:12 UTC 2012


2012/9/3 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
> Меѓутоа, тоа што вечер треба да се направи е да се тргне осветлувањето
> и жичките што се околу вратата.>
> поздрав

Тргнати се. Остануваат каблите за телекабел, blizoo и телефон.

Интернетот на blizoo изгледа не функционира, ваљда откога ја извадија
бандерата надвор, немаат
спроведено кабли до зградата. Модемот не е online.

Кажи им да пазат кога ќе ја вадат вратата, да ги спроведат убаво сите
кабли да поминат низ ѕидот,
најубаво да спроведат некој канал за да може да се протнат каблите, за
да не бушиме.

Поздрав,
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list