[2s.mk-friends] нова врата во хаклаб

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Sep 3 19:55:19 UTC 2012


2012/9/3 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2012/9/3 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
>> Меѓутоа, тоа што вечер треба да се направи е да се тргне осветлувањето
>> и жичките што се околу вратата.>
>> поздрав
>
> Тргнати се. Остануваат каблите за телекабел, blizoo и телефон.
>
> Интернетот на blizoo изгледа не функционира, ваљда откога ја извадија
> бандерата надвор, немаат
> спроведено кабли до зградата. Модемот не е online.
>
> Кажи им да пазат кога ќе ја вадат вратата, да ги спроведат убаво сите
> кабли да поминат низ ѕидот,
> најубаво да спроведат некој канал за да може да се протнат каблите, за
> да не бушиме.

Њук ми кажа дека успеале да ги извадат каблите за кабелската, останал
само кабелот
за телефон.

Миша извести го газадата, за овој дел и кажи му ако може да спроведат
канал 25x25
за да може да се протнат каблите после за двете кабелски и за
телефонот од таму да
го спроведат ако можат.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list