[2s.mk-friends] нова врата во хаклаб

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Wed Sep 5 08:44:00 UTC 2012


Ми се јави сопственикот и ме замоли да бидеме посебно внимателни денес
и утре околу вратата. Дупките околу новата врата утрово се гипсирани и
потребно е многу да внимаваме бидејќи уште не е засушено.

За тие што ќе одат денес, утре и деновиве во хаклаб, бидете крајно
внимателни како отворате/затворате врата и манипулирате околу неа.

Утре ќе биде изглетувано и веројатно искречено околу.

that is all


More information about the Ossm-members mailing list