[2s.mk-friends] нова врата во хаклаб

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Thu Sep 6 14:12:09 UTC 2012


денес во хаклабот е поставен нов праг на вратата.

ве молам не газете на прагот се до сабота/недела бидејќи требало да се
зацврсти силиконот.

that is all


More information about the Ossm-members mailing list