[2s.mk-friends] Локализирање на We Make It

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Sep 11 23:23:13 UTC 2012


2012/9/11 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Потребни се луѓе кои би ја превеле документацијата за китот од Англиски на
> Македонски. Документацијата е сеуште во изработка, но за 2-3 недели ќе биде
> целата завршена.

Организирај маратон во Хаклаб, немора да биде нешто специјално. .

Барем да напраиме фотографии со ЛЦД монитори ако не друго.
http://slobodensoftver.org.mk/maraton/

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list