[2s.mk-friends] Локализирање на We Make It

Marko Doda marko at lugola.net
Wed Sep 12 07:08:06 UTC 2012


+1

2012/9/12 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>

> 2012/9/11 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> > Потребни се луѓе кои би ја превеле документацијата за китот од Англиски
> на
> > Македонски. Документацијата е сеуште во изработка, но за 2-3 недели ќе
> биде
> > целата завршена.
>
> Организирај маратон во Хаклаб, немора да биде нешто специјално. .
>
> Барем да напраиме фотографии со ЛЦД монитори ако не друго.
> http://slobodensoftver.org.mk/maraton/
>
> --
> Glisha
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120912/ac719921/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list