[2s.mk-friends] Локализирање на We Make It

Marko Doda marko at lugola.net
Sun Sep 16 18:20:46 UTC 2012


2012/9/12 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>

> 2012/9/11 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> > Потребни се луѓе кои би ја превеле документацијата за китот од Англиски
> на
> > Македонски. Документацијата е сеуште во изработка, но за 2-3 недели ќе
> биде
> > целата завршена.
>
> Организирај маратон во Хаклаб, немора да биде нешто специјално. .
>
> Барем да напраиме фотографии со ЛЦД монитори ако не друго.
> http://slobodensoftver.org.mk/maraton/
>
> --
> Glisha
>

Алекс спомна дека маратонот би требало да се одржува во викенд, па може
оваа сабота да се организира.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120916/68c1ea1e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list