[2s.mk-friends] Siyelo Drinkup во Скопје

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Wed Sep 12 12:24:41 UTC 2012


Здраво на сите,

Следната недела во Среда (19 Септември, 19 часот) организираме средба во
Кубанскиот кафич "La Bodeguita Del Medio" на кеј. Поканети се сите што
се занимаваат со веб (дизајн или развој), а пијачките се на наша сметка. :)

http://blog.siyelo.com/siyelo-drinkup-skopje

Патем, бараме искусен веб програмер за во Скопје или Cape Town, па ако
има заинтересирани нека го видат огласов:

http://blog.siyelo.com/were-hiring-experienced-web-developer

Cheers!

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list