[2s.mk-friends] Siyelo Drinkup во Скопје

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Wed Sep 19 10:26:59 UTC 2012


Мало потсетување, настанов е вечер во 19h. Се гледаме. :)

On 09/12/2012 02:24 PM, Dalibor Nasevic wrote:
> Здраво на сите,
>
> Следната недела во Среда (19 Септември, 19 часот) организираме средба во
> Кубанскиот кафич "La Bodeguita Del Medio" на кеј. Поканети се сите што
> се занимаваат со веб (дизајн или развој), а пијачките се на наша сметка. :)
>
> http://blog.siyelo.com/siyelo-drinkup-skopje
>
> Патем, бараме искусен веб програмер за во Скопје или Cape Town, па ако
> има заинтересирани нека го видат огласов:
>
> http://blog.siyelo.com/were-hiring-experienced-web-developer
>
> Cheers!
>

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120919/c8cc1f35/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list