[2s.mk-friends] Локализирање на We Make It

Mike Dupont jamesmikedupont at googlemail.com
Sun Sep 16 18:42:57 UTC 2012


Hi guys
luca is working on wp blog with the text for translation
contact him about it if you want to help translate.
mike
2012/9/16 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
> јас нема да сум тука викендов најверојатно, а сакам да сум дел од ова. Како
> што знам и стама нема да е тука. Па ако може викендот после него. Алекс ако
> може кажи до кога би било најдобро да се преведе? А нема нешто многу за
> преведување
>
> On Sep 16, 2012 8:20 PM, "Marko Doda" <marko at lugola.net> wrote:
>>
>>
>>
>> 2012/9/12 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>
>>>
>>> 2012/9/11 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>>> > Потребни се луѓе кои би ја превеле документацијата за китот од Англиски
>>> > на
>>> > Македонски. Документацијата е сеуште во изработка, но за 2-3 недели ќе
>>> > биде
>>> > целата завршена.
>>>
>>> Организирај маратон во Хаклаб, немора да биде нешто специјално. .
>>>
>>> Барем да напраиме фотографии со ЛЦД монитори ако не друго.
>>> http://slobodensoftver.org.mk/maraton/
>>>
>>> --
>>> Glisha
>>
>>
>> Алекс спомна дека маратонот би требало да се одржува во викенд, па може
>> оваа сабота да се организира.
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
James Michael DuPont
Member of Free Libre Open Source Software Kosova http://flossk.org
Saving wikipedia(tm) articles from deletion http://SpeedyDeletion.wikia.com
Contributor FOSM, the CC-BY-SA map of the world http://fosm.org
Mozilla Rep https://reps.mozilla.org/u/h4ck3rm1k3


More information about the Ossm-members mailing list