[2s.mk-friends] Оглас: работа во Red Hat

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Sep 12 15:43:03 UTC 2012


Здраво дечки и девојки,

Red Hat има неколку отворени позиции во Брно (Чешка) за кои се спремни
да вработат луѓе од надвор и да посредат околу релокација и
обезбедување на потребна документација (виза, работна дозвола и
слично).


Installer Software Engineer
https://careers-redhat.icims.com/jobs/29383/installer-software-engineer/job

Python Developer - Image Factory
https://careers-redhat.icims.com/jobs/27877/python-developer---image-factory/job

Security Response Engineer
https://careers-redhat.icims.com/jobs/27585/software-engineer---product-security/job

Python Test Automation Engineer
https://careers-redhat.icims.com/jobs/29395/quality-assurance-engineer---virtualization/job


Контактирајте ме доколку сте заинтересирани или ви требаат повеќе иформации.


Поздрав,
Иван


More information about the Ossm-members mailing list