[2s.mk-friends] КИКА кирија, донации и потсетник

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Sep 15 15:20:12 UTC 2012


Треба да праќаме редовно мејл до луѓето кои што сакаат да донираат пари за
КИКА а немаат поднесено траен налог во банка за да ги потсетиме да ја
платат киријата во случај да заборавиле.

Имаше некои забелешки дека мејлот што го испративме минатиот пат не бил
доволно ерр... не знам што, дека не бил соодветен, па ако имате предлози,
забелешки пишете ги тука.

Ако не ќе пратиме некоја малце изменета верзија на стариот мејл.

Поентата не е да се праќа спам туку да се потсетуваат луѓето пошто сите
забораваме редовно а во криза сме со пари за кирија, така да ова е нешто
што може да го правиме у најмала рака за да осигураме дека бар луѓето што
се пријавиле ќе бидат потсетени.

Ако има некој друг кој што ги сакал да донира нека се пријави тука, ќе го
додадеме во листата за потсетување, обично плаќаме по 20 евра месечно, но
може и кој колку може.

Фала ви на сите за досегашната поддршка.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120915/bb883e27/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list