[2s.mk-friends] КИКА кирија, донации и потсетник

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Sep 15 15:21:29 UTC 2012


2012/9/15 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Ако има некој друг кој што ги сакал да донира нека се пријави тука, ќе го
> додадеме во листата за потсетување, обично плаќаме по 20 евра месечно, но
> може и кој колку може.
>

Инаку информации за тоа како можете да донирате има тука:
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120915/67927f36/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list