[2s.mk-friends] КИКА кирија, донации и потсетник

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Sat Sep 15 16:09:08 UTC 2012


On 09/15/2012 05:20 PM, Arangel Angov wrote:
> Треба да праќаме редовно мејл до луѓето кои што сакаат да донираат
> пари за КИКА 

Дали некој го ажурира списокот? Средина на Јули имам уплатено на сметка
за 5/6/7, но не го гледам тоа во листа.

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list