[2s.mk-friends] КИКА кирија, донации и потсетник

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sat Sep 15 16:11:36 UTC 2012


Регистрирана е уплатата на Далибор. Ќе биде ажуриран списокот набрзо.
On Sep 15, 2012 6:09 PM, "Dalibor Nasevic" <dalibor.nasevic at gmail.com>
wrote:

> On 09/15/2012 05:20 PM, Arangel Angov wrote:
> > Треба да праќаме редовно мејл до луѓето кои што сакаат да донираат
> > пари за КИКА
>
> Дали некој го ажурира списокот? Средина на Јули имам уплатено на сметка
> за 5/6/7, но не го гледам тоа во листа.
>
> --
> Dalibor Nasevic
> http://dalibornasevic.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120915/6ded7250/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list