[2s.mk-friends] Аурирање на викито за слободен софтвер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Sep 16 17:57:51 UTC 2012


Здраво,

Вчера со Арангел го ажуриравме викито за слободен софтвер
(http://wiki.spodeli.org) на најновата верзија на MediaWiki 1.19.2 ,
исчистивме неколку спам странци и кориснички сметки.
Од вчера и јас сум администратор на викито, па ако имате некакви
проблеми или предлози за викито, би ве замолил да додадете коментар на
страницата за разговор за техничка поддршка
http://wiki.spodeli.org/Разговор:Техничка_поддршка

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list