[2s.mk-friends] Локализирање на We Make It

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Sun Sep 16 18:28:02 UTC 2012


јас нема да сум тука викендов најверојатно, а сакам да сум дел од ова. Како
што знам и стама нема да е тука. Па ако може викендот после него. Алекс ако
може кажи до кога би било најдобро да се преведе? А нема нешто многу за
преведување
On Sep 16, 2012 8:20 PM, "Marko Doda" <marko at lugola.net> wrote:

>
>
> 2012/9/12 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>
>
>> 2012/9/11 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>> > Потребни се луѓе кои би ја превеле документацијата за китот од Англиски
>> на
>> > Македонски. Документацијата е сеуште во изработка, но за 2-3 недели ќе
>> биде
>> > целата завршена.
>>
>> Организирај маратон во Хаклаб, немора да биде нешто специјално. .
>>
>> Барем да напраиме фотографии со ЛЦД монитори ако не друго.
>> http://slobodensoftver.org.mk/maraton/
>>
>> --
>> Glisha
>>
>
> Алекс спомна дека маратонот би требало да се одржува во викенд, па може
> оваа сабота да се организира.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120916/090d0377/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list