[2s.mk-friends] Локализирање на We Make It

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Sep 16 18:39:36 UTC 2012


2012/9/16 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> јас нема да сум тука викендов најверојатно, а сакам да сум дел од ова.
> Како што знам и стама нема да е тука. Па ако може викендот после него.
> Алекс ако може кажи до кога би било најдобро да се преведе? А нема нешто
> многу за преведување
>

За сега, може да се подели на неколку дела текстот и координација на IRC
кој до кај е. Па да се седне викендот саат-два у хаклаб и да се доврши само
она што е останато.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120916/1b92a870/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list