[2s.mk-friends] Sostojba Hacklab

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Apr 1 20:28:23 UTC 2013


On Mon, Apr 1, 2013 at 7:27 PM, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:

> 1.  Немам намера да раскревам зад вас.
> https://dl.dropbox.com/u/9278499/2013-04-01%2018.39.36.jpg
> https://dl.dropbox.com/u/9278499/2013-04-01%2018.39.48.jpg
>
> 2. Вратата од тераса беше отворена, сијалицата светеше.


3. Минатиот понеделник некој го имаше заборавено кафематот вклучен, водата
беше испарена и цело време го греел празниот сад за кафе. Ова го најдов и
го исклучив во четвртокот.-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130401/4bc75f58/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list