[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu Apr 18 19:10:10 UTC 2013


2013/4/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> можете да пишете реплај на мојата порака на листата или ако не сте таму,
> можам да пишам ја за вас ако се соберете повеќе луѓе, само пишете датуми и
> колку сте, најверојатно Марко од Белград ќе резервира соби.
>
>
Јас ќе дојдам во петок, 26-ти, ако моеш пиши на листата, да не се брукам со
српскиот. :-D

Инаку некој за идење у петок? Со автобус, пошто ја неам кола нели. Ако тој
другиот има може и така.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130418/f2620d32/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list