[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Thu Apr 18 19:12:16 UTC 2013


Ако се собериме за четврток ќе дојдам во четврток. Ако не со Андреј во
петок.
Ама во секој случај сметајте ме и мене за смештај.

Јованка


2013/4/18 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>

> 2013/4/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>
>> можете да пишете реплај на мојата порака на листата или ако не сте таму,
>> можам да пишам ја за вас ако се соберете повеќе луѓе, само пишете датуми и
>> колку сте, најверојатно Марко од Белград ќе резервира соби.
>>
>>
> Јас ќе дојдам во петок, 26-ти, ако моеш пиши на листата, да не се брукам
> со српскиот. :-D
>
> Инаку некој за идење у петок? Со автобус, пошто ја неам кола нели. Ако тој
> другиот има може и така.
>
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130418/4f4c3141/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list