[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Nevena Petronijevic nevena.petronijevic at gmail.com
Fri Apr 19 07:03:40 UTC 2013


Draga deco :)
vidimo se u Beogradu!

Dobrodosli!

Nena


2013/4/18 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Ако се собериме за четврток ќе дојдам во четврток. Ако не со Андреј во
> петок.
> Ама во секој случај сметајте ме и мене за смештај.
>
> Јованка
>
>
> 2013/4/18 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>
>> 2013/4/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>
>>> можете да пишете реплај на мојата порака на листата или ако не сте таму,
>>> можам да пишам ја за вас ако се соберете повеќе луѓе, само пишете датуми и
>>> колку сте, најверојатно Марко од Белград ќе резервира соби.
>>>
>>>
>> Јас ќе дојдам во петок, 26-ти, ако моеш пиши на листата, да не се брукам
>> со српскиот. :-D
>>
>> Инаку некој за идење у петок? Со автобус, пошто ја неам кола нели. Ако
>> тој другиот има може и така.
>>
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130419/10297b8c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list