[2s.mk-friends] Ludum dare competition/game jam

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Apr 19 09:34:33 UTC 2013


Здраво Кристијан,

Следниот викенд повеќето од луѓето се на регионален собир во Белград (
nsnd.org), меѓутоа хаклбот си има дежурен и во коодринација со него
може да се организира настанов во КИКА.

Колку што гледам на списокот Висар е дежурен таа недела, така што со него
ќе се координирате за настанов.
*
https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства#.D0.9B.D0.B8.D1.81.D1.82.D0.B0_.D0.BD.D0.B0_.D0.B4.D0.B5.D0.B6.D1.83.D1.80.D1.81.D1.82.D0.B2.D0.B0

*
Колку луѓе отприлика мислите дека ќе има и што друго би ви било потребно?

Поздрав,
Игор




2013/4/18 Кристијан Трајковски <trajkovski.kiko at gmail.com>

> Здраво,
> Јас сум Кристијан, веб и game developer.
>
> Следниот викенд (26-28) април ќе се одржува ludum dare, онлајн натпревар
> за развој на игри http://www.ludumdare.com/compo/rules/
>
> За сите игри на наптреварот ќе мора да биде прикачен и сорс код кој ќе
> биде јавен. Ќе бидат организирани и real world собири (
> http://www.ludumdare.com/compo/2013/04/04/real-world-ludum-dare-26-gatherings/)
> па мој предлог е да се организира таков собир и во хаклабот.
> Ретко има било какви настани во врска со game development кај нас (само
> Global game jam) па би било добро да се направи нешто во врска со тоа.
>
> Мислења, заинтересирани?
>
>
> --
> Кристијан Трајковски
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130419/b0ee880d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list