[2s.mk-friends] Ludum dare competition/game jam

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Apr 21 09:58:06 UTC 2013


2013/4/21 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>

> Настанов може да се организира следниот викенд во Хаклаб. Јас сум дежурен,
> а ќе има и други што ќе помагат за организација. Имаме и десктоп и лаптоп
> за во случај некој од учесниците да нема. Мислам дека во Хаклабот може да
> собере 15 луѓе, за повеќе од таа бројка би било претесно.
>

Значи да, разговаравме вчера и не би требало да биде проблем, ќе има
неколку членови на хаклабот во сабота и недела таму да помогнат околу
логистиката ако треба нешто и да отворат и да затворат.

Покрај Висар се пријавија, Марко и Алекс, сите се на листава така да ако
треба нешто може да се искоординирате тука. Ако има некој друг што може да
излезе во пресрет да дојде во хаклаб во сабота или недела да дежура нека
пише.

Јас би ве замолил само да го почитувате куќниот ред на хаклабот:
https://wiki.spodeli.org/%D0%9A%D1%83%D1%9C%D0%B5%D0%BD%D0%A0%D0%B5%D0%B4-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8за
да се осигураме дека се ќе помине во најдобар ред. Најбитното според
мене е да се пази на галама по 22.00ч бидејќи горе над нас живеат луѓе.

За жал поголемиот дел од нас ќе бидат во Белград тој викенд па нема да може
да присуствуваме, какои и да е се надевам ќе си поминете добро.

Хепи хакинг!

ПС Кога ќе го објавите настанот, пишете тука да се објави и кај нас на
блог: http://blog.spodeli.org
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130421/171ae327/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list